🌿 Op werkdagen voor 16:00 besteld zelfde dag verzonden 🌿 Verzendkosten €6,95 🌿 Gratis verzending vanaf €50,- 🌿

5 leuke schoencadeautjes onder de €10,-

Hij komt, hij komt, de lieve, goede Sint. Mijn beste vrind, jouw beste vrind, de vrind van ieder kind! Sinterklaas komt weer naar Nederland. De gezellige tijd vol pepernoten, marsepein en ander suikergoed breekt weer aan. En daarom zal sinterklaas alvast op zoek moeten gaan naar de leukste schoencadeautjes. Om Sinterklaas hier een handje bij te helpen hebben wij een top 5 gemaakt van schoencadeautjes onder de €10,-

de leukste schoencadeautjes

Top 5 schoencadeautjes:

 1. Stempelsetje van Jungle Book
  Houdt jouw zoon/dochter ook zo van knutselen en kleuren? Dan is dit leuke stempelsetje van Jungle Book echt iets voor jou. Zet de Jungle Book-stempels op papier en kleur het daarna in met de bijgeleverde kleurpotloden. Knutselplezier is gegarandeerd!
 1. Kleurboek dierenvriendjes
  Kleuren is leuk! Maar nog veel leuker met dit vrolijke kleurboek van Selecta. Het boek staat vol dieren tekeningen en kleurplaten. Is die leeuw nu blauw of oranje? Jouw kleintje kan het helemaal zelf bepalen.
 1. Bijtring giraf
  Is jouw kindje nog net te klein om te spelen met al onze andere leuks speelgoedjes en knutselwerkjes. Dan is deze vrolijke bijtring het perfecte schoencadeautje. Deze stoere houten bijtring met giraf is ideaal voor doorkomende tandjes. De ring is makkelijk vast te houden en door het knuffeltje extra leuk voor jouw kleintje.

 2. Lotto Jungle spel
  Vooral tijdens deze donkere koude winterdagen speelt jouw zoon of dochter natuurlijk graag binnen. Om dit extra gezellig te maken heeft Tactic een superleuk Jungle Lotto spel bedacht. Je kunt het met z'n vieren spelen. Koppel de juiste kaarten aan de foto op jouw fotobord. De eerste speler die zijn/haar fotobord weet te vullen met de juiste kaarten wint het spel!

 3. SES Creative strijkkralenset
  Maak nu de leukste creaties met de SES Creative strijkkralenset. Wordt het een toekan, luiaard, papegaai, tijger, koala of panda. Laat jouw kleintje dit zelf bepalen met de jungle strijkkralenset.


De meest vrolijke Sinterklaas cadeautjes

De spanning en het plezier van ’s ochtends een cadeautje in je schoen vinden is voor kinderen fantastisch. De wortel of appel die ze in hun schoen hadden gestopt is dan opgegeten door Amerigo en soms laten Sinterklaas en piet ook nog wat lekkers achter. Maar het vinden van een van bovenstaande schoencadeautje blijft toch het allerleukst. Met kleinere cadeautjes is het voor de kids mogelijk wat vaker hun schoen te zetten. Wil je nog meer inspiratie? Klik dan hier! Om het voor Sinterklaas extra makkelijk te maken pakt Safari Kids de cadeautjes gratis in, schrijft bij elk schoencadeautje een leuk gedicht en wordt er ook nog een zakje pepernoten meegestuurd.