🌿 Op werkdagen voor 16:00 besteld zelfde dag verzonden 🌿 Verzendkosten €6,95 🌿 Gratis verzending vanaf €50,- 🌿

De 5 leukste kraamcadeautjes

Yes! Je mag eindelijk op kraamvisite. De geboorte van een baby’tje vraagt natuurlijk om een warm welkom. En daarom wil je niet met lege handen aankomen. Maar wat is nou een leuk, origineel en vooral nuttig kraamcadeau? Van de volgende vijf kraamcadeaus worden de nieuwe ouders sowieso blij!

Hydrofiele doek

Een ‘new mom/dad’ kan echt niet zonder hydrofiele doeken, ze gebruiken ze echt overal voor. Ze staan dan ook op het kraamlijstje en de meeste ouders (to be) zullen er zelf al een aantal hebben aangeschaft. Maar volgens veel ouders kun je met een baby nooit genoeg hydrofieldoeken hebben. Vooral de XL-variant is erg handig en leuk om als kraamcadeautje te geven. En hoe leuk zijn onze doeken met safari printje?!

Hydrofiele Doeken Safari Kraamcadeau

Serviessetje

Vroeger was dit een typisch kraamcadeau dat werd gegeven door opa en oma: ‘het eerste besteksetje’. Meestal van echt zilver en soms zelfs gegraveerd. Tegenwoordig krijgen de meeste kindjes niet meer hun eerste hapjes met bestek van zilver. Daarom is een serviessetje leuk en origineel om te geven. En zeg nou eerlijk, dit serviessetje gemaakt van bamboe is toch te leuk?!

babyservies Safari dieren Kraamcadeau

Babynestje

Een babynestje is ideaal voor kleine baby's die nog lekker veel slapen. Het is een fijne overgang van de knusse buik naar de grote buitenwereld. Het babynestje is een ontzettend fijne plek voor de baby en zorgt voor een geborgen gevoel. De mommy to be gaat zeker blij worden van een babynestje als kraamcadeau! Ze kunnen het nestje lekker bij hen op de bank leggen, in de box, of gebruiken in de overgang van wieg naar ledikant. Is het geslacht van de baby nog niet bekend? Check dan nu ons superleuke babynestje met safari print.

babynestje Safari Dieren Leopard Kraamcadeau

Slabben

Net als hydrofiele doeken zijn slabben echt een musthave voor ouders met een pasgeboren kindje. Je hebt ze in allerlei vormen, kleuren en maten.  Voor ieder budget is er wat leuks te krijgen. Wat vind je van deze hippe slabben met print? Leuk te combineren met een bijpassende outfit.

Slabbers Safari Kids Dieren Leopard Kraamcadeau

Eten

Eén ding wat zeker onderaan een to-do lijstje staat in de eerste weken van de kraamperiode is bedenken wat te eten ’s avonds. Tenminste bij de meeste ouders. De kraamperiode is zo overweldigend en bijzonder. De hele dag zijn de ouders druk met hun pasgeboren kindje. Hoe fijn is het dan als er eens lekker voor de ‘nieuwe’ ouders gekookt wordt. Neem daarom een heerlijke pan eten mee. Je wordt zeker direct bekroond tot ‘lievelings bezoek’.

Dit is absoluut onze top 5 van de leukste kraamcadeautjes. Heb jij nog tips voor leuke kraamcadeau? Laat het ons weten! Ook benieuwd naar de absolute mommy musthaves? Lees dan hier verder.