๐ŸŒฟ Verzending binnen 1-3 werkdagen ๐ŸŒฟ Verzendkosten โ‚ฌ4,95 ๐ŸŒฟ Gratis verzending vanaf โ‚ฌ50,- ๐ŸŒฟ

Zwanger in Afrika, geen babyuitzet in Tanzania

Tijdens alle drie mijn zwangerschappen woonde ik in Tanzania. Ik weet nog goed dat toen ik voor het allereerst die positieve test in mijn handen had ik zoo graag even iets wilde shoppen. Iets tastbaars. Om dat wondertje in mijn buik, waar je nog niks van zag, waar ik nog geen echo of hartslag van gehoord had, toch echt te laten zijn.

Geen babyuitzet in Tanzania

In Tanzania kan je niet winkelen zoals we dat in Nederland gewend zijn. Een babyuitzet is daar helemaal geen begrip. Je hebt gewoon het hoognodige en dat is eigenlijk best weinig. Wat kleertjes en wat doeken. Geen babykamer, geen knuffeltjes, geen decoratie, geen zachte rompertjes. Ook geen kinderwagen, bedje of babynestje. Ik heb het wel eens gemist tijdens de zwangerschappen, maar achteraf vond ik het ook ergens wel fijn om niet te materialistisch en te praktisch bezig te zijn.

Zwanger in Afrika Babyuitzet Safari Kids

Luxeย babyartikelen op de webshop Safari Kids

Wat een contrast om dan nu zelf een webshop te starten met juist luxe babyartikelen. Het is leuk om er nu, tien jaar na mijn eerste zwangerschap, weer helemaal mee bezig te zijn. We wonen met ons gezin weer in Nederland, maar ons hart is nog in Tanzania. Vandaar dat aan al onze producten een Afrika tintje zit. Op safari met je baby, maar dan gewoon lekker in Nederland. Ga je met ons mee?

Zwanger in Afrika Babyuitzet Safari Kids