🌿 Op werkdagen voor 16:00 besteld zelfde dag verzonden 🌿 Verzendkosten €6,95 🌿 Gratis verzending vanaf €50,- 🌿

Ruilen & Retourneren

Is de bestelling toch niet helemaal zoals verwacht? Ruilen kan!

Ruilen 

Wanneer je één of meerdere artikelen wilt omruilen voor een ander artikel neem dan contact op per e-mail: webshop@safarikids.nl. 

Kosten ruilen

De verzendkosten voor het versturen van het nieuwe artikel zijn éénmalig voor Safari Kids. De kosten van het retourneren zijn voor eigen rekening. Bij ruilen of retourneren blijf je zelf verantwoordelijk voor de goederen tot het moment van ontvangst door Safari Kids

Retourneren 

Zijn een of meerdere artikelen niet naar wens? Geen probleem, je mag ze binnen 14 dagen retourneren aan Safari Kids. Wanneer wij (Safari Kids) de retournering ontvangen hebben, ontvang je het bedrag binnen 14 dagen op dezelfde wijze terug als de betaling heeft plaatsgevonden. 

Voorwaarden 

  • Binnen 14 dagen na ontvangst mag je (een deel van) je bestelling ruilen of retourneren. Voorwaarde is dat het artikel ongebruikt is, het artikel de originele labels en/of prijskaartjes bevat en in de originele verpakking zit. Knip de labels niet los tijdens het passen. Verstuur de zending in een goede beschermende verpakking, bijvoorbeeld in de verpakking die je van Safari Kids hebt ontvangen. 
  • Vergeet niet het retour- en ruilformulier volledig in te vullen en bijbehorende orderbevestiging mee te sturen. 
  • Bewaar je verzendbewijs, welke je bij het afleverpunt ontvangt, totdat je retour door ons is verwerkt. Het afleverpunt voor Nederland is een postkantoor of een servicepunt van PostNL. 
  • Bij ruilen of retourneren blijf je zelf verantwoordelijk voor de goederen tot het moment van ontvangst door Safari Kids.  
  • Op zowel nieuwe collectie als afgeprijsde artikelen krijg je je geld terug. 

Download hier ons retour- en ruilformulier. 

Retouren kunnen in originele verpakking samen met het ingevulde retourformulier verstuurd worden naar:

Sipack BV C/O Safari Kids

De Trompet 1754

1967 DB Heemskerk